2017 diriliş yılı olacak

Spiritüel danışman Tuğçe Işınsu 2017’de Türkiye’yi, dünyayı ve burçları nelerin beklediğini anlattı. Yıldızlara göre 2017’de Türkiye şaha kalkacak. Eylül ayı ülkemiz için dönüm noktası olacak.

2017 diriliş yılı olacak

Spiritüel danışman ve yazar Tuğçe Işınsu dikkat çeken kehanetlerine ve yazdığı kitaplara yenilerini eklemeye devam ediyor. Son kitabı ‘Ol’ der ve Olur kitabıyla en çok satanlar listesinde ilk sıraya yerleşen Işınsu 2016’nın bu son günlerinde yeni yılın neler getireceğine dair çarpıcı kehanetlerde bulunuyor. Işınsu 2017 yılında, Türkiye ve dünyada yaşanacak kehanetleri şöyle anlatıyor; 2016 zor bir sınanma yılıydı, 2017 meyveleri toplama, acıları geride bırakma, olgunluk ve dinginlik yılı. 2016’daki manevi arayış ve yaşanan çöküşler insanlara duaları, Allah’a daha da çok yakın olmayı, sevginin ve barışın önemini hatırlattı. Dünya ve Türkiye için bir yeniden doğuş ve gerçekçilik, ruhani diriliş yılı olacak 2017. Bereket, bolluk, yeni keşifler, önemsiz konuların bitişi, güçlenme gibi enerjiler bizimle olacak. Türkiye, 2017’de şaha kalkacak. Eylül ayı bizim için çok önemli ve dönüm noktası olacak.

Dünya liderlerine suikast yapılabilir

Terör azalacak, yeni terör örgütleri ufak ufak ortaya çıksa da, PKK ve IŞİD büyük ölçüde güç kaybedecek. Avrupa Birliği ile ilişkiler Türkiye adına iyi gitmeyecek ama bu birlik içinde ciddi ayrılıklar olacak. Dünya’nın geleceğinde  Avrupa Birliği diye bir şey yok. Yaşanacaklar Türkiye için bir kayıp değil. Türkiye’nin kaderinde başka şanslar var.  2017 sonunda bu birlik için karanlık günler var. Bu sene dünya’nın tanıdığı büyük lider ve işadamlarına suikast girişimi olabilir. Muhalefet partilerinde lider değişimi olacak, gelişmeler bu partilerde yenilik ve daha güç veren sonuçları da beraberinde getirecek. Şubat ve mart aylarında gazeteciler hakkında iddialar, yeni suçlar, bilinmeyen gerçekler açığa çıkacak.

Dolar artışı duracak korkulan kriz olmayacak

Dolar çok daha kötü bir noktaya gelmeden artışı duracak, 4’lere gelmez. Mart sonrası ekonomi iyiye gidecek. 2017’de Temmuz ile birlikte doğru ekonomik adımlar atılacak, korkulan büyük krizler olmayacak. Dünya’da büyük depremler olacak, ülkemizde ise küçük ve büyük yıkım getirmeyen depremler olabilir. Barajlarla ilgili su sıkıntısı olabilir, yangınlara dikkat edilmeli. İnternet üzerinden yapılan suçlar, hırsızlıklar artacak. İstanbul’da büyük beklenen o deprem olmayacak. Avrupa’da sürekli sorunlar başlayacak, ekonomi ve azalan nüfus konusu daha da kötüye gidecek.

İdam cezası gelmeyecek

Dünya’da ve ülkemizde cinsel suçlar, şiddete yönelik suçların artışı maneviyat, din, spiritüelizme olan ilgiyi artıracak. Yasalarda yeni düzenlemeler yapılacak. Birçok ünlünün gizlenen, şok edici görüntü ve kayıtları ortaya çıkacak. İdam cezası gelmeyecek. Başkanlık sisteminin ülkemize büyük katkıları olacak, halk bundan mutlu olacak. Yılın ikinci yarısında, ülkemizde barış adına büyük adımlar atılacak.

Hangi burcu ne bekliyor?

KOÇ 21 Mart-20 Nisan

Aşka açık bir yıl

Hayatı sorgulama ve cesaret yılı. Geçmişten ders alan Koç, bu yıl zirvede. Para alanında çok cesur ama evlilikten çok aşka açık. Yenilik yapacak, yatırım yapacak. Mayıs’a dikkat!

BOĞA 21 Nisan-20 Mayıs

Beklenen sonuçlar yakın

Gözü kara ve çok iddialı bir yıl olacak. Para kapıları açılıyor, herkese meydan okuyabilir, büyük işlere imza atabilir. Ev, aile, evlilik konularında beklenen sonuçları yaşayacak.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Yaratıcılık ön planda

Yeni tanışmalar, yeni işler, yeni ek gelir yılı. Yaratıcı ve sınırsız düşünmeli. Rekabetçi bir yıl olacak, parayı dikkatli kullanmalı. Sağlık sorunlarına dikkat!

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Ev değişimi olabilir

Büyük ve tutkulu aşk yılı. Liderlik enerjisi yüksek. Büyük imzalar atılacak, para hırsı büyüyor. Herkesten akıl almamalı, hızlı karar alma zorunluluğu doğacak. Ev değişimi olabilir.

ASLAN 23 Temmuz-23 Ağustos

Sakın isyan etmeyin

İddialı olma yılı. Her konuda ön plana geçiyor ama aileyi ihmal etmemeli. Kin ve öfkeyi yenmeli. Büyük fırsatlar, ünlü ve önemli kişilere yakın olma yılı.

BAŞAK 24 Ağustos-23 Eylül

Sakin ve huzurlu olacak

Akışta kalma ve geçen yıl gitti sanılan fırsatları yeniden elde etme yılı. Birçok yerden destek görecek. Sakin ve huzurlu bir yıl. Alım satım konuları olacak.

TERAZİ 24 Eylül-23 Ekim

Yatırım için erken

Aşkta karasızlık, ikilem, yanlış karar alma riski var. Alıngan olmamalı, rest çekmemeli, devamlılık göstermeli. Şanstan çok çaba önemli olacak.

AKREP 24 Ağustos-23 Eylül

Büyük çıkışlar var

Büyük paralar, büyük hırs, iddialı ve meydan okumalı bir yıl. Yılın en çok konuşulanı olacak. Aşkta herkes onu isterken o kararsız kalabilir. Bencil ve büyük çıkışlar yapılacak bir yıl.

YAY 23 Kasım-21 Aralık

Çocuk için iyi bir zaman

Beklenmedik şanslar, anlık kararlar… Şanslı ve saf enerjili bir yıl. Geçici para kaybı. Bitti gözüyle bakılan ilişkiler yine de sürebilir. Aile kurma çocuk yapma arzusu.

OĞLAK 22 Aralık-20 Ocak

Eskiyi artık bırakın

Zorlukları aşma yılı, talepkar olmalı, az ile yetinmemeli. Sabırla ilerleyecek. Konuşulacak kıskanılacak. İş alanında önemli bağlantılar kuracak. Aşk geri planda, aşkta ertelenme var.

KOVA 21 Ocak-19 Şubat

Değişim başlıyor

Hızlanma yılı, atağa geçiyor, herkese meydan okuyabilir. Eğitim, siyaset, sanat alanında çalışanlara şans kapısı açık. Açık sözlü ve direkt olmalı, para konusunda iyi düşünmeli.

BALIK 20 Şubat-20 Mart

Yüzleşmeye hazır olun

Aşkta mutlu son. Eski dostluklar bitebilir. Para alanında herkese güvenmemeli. Hata da yapsa kariyerde yola devam edecek. Eski ile yüzleşmeler olacak. Daha olgun davranmalı.  

KAYNAK : Gazete Vatan

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ